VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Vacature: Arbeidsdeskundige (in opleiding)

Arbeidsdeskundige (in opleiding) | 32 – 40 uur | Groningen, Noord-Brabant, Randstad

Als arbeidsdeskundige (in opleiding) investeer jij niet alleen in jezelf, maar ook in onze groeiende organisatie. Ben jij minimaal een jaar succesvol werkzaam als casemanager en toe aan een volgende stap? Of heb je altijd alle interesse gehad in het mooie vak van arbeidsdeskundige? Wil jij jezelf ontwikkelen in een collegiale werkomgeving waar je jouw eigen koers kunt bepalen? Kies dan voor jouw carrière bij Acture!Ook als je wel ervaring hebt willen we je uitnodigen om te solliciteren!

Wij zijn Acture

Voorloper in sociale zekerheid

Acture is dé private uitvoerder sociale zekerheid. Wij geloven dat het hebben van werk de beste vorm van sociale zekerheid is. Het activeren van mensen staat daarom centraal in onze organisatie en dienstverlening. We activeren werknemers om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. We activeren de branche met oplossingen om verder te komen. We activeren collega’s om zich voortdurend verder te ontwikkelen en op zoek te gaan naar nieuwe initiatieven, producten en innovaties.

ArdoSZ is een innovatieve en groeiende arbodienst en een label binnen de Acture Groep. Wij zijn de partner voor organisaties die daadkrachtige ondersteuning nodig hebben bij uitvoering van preventie en verzuimbegeleiding. Als volledig gecertificeerde arbodienst hebben we alles in huis om ziekte en arbeidsongeschiktheid op te lossen én te voorkomen.

 

Wat jij gaat doen

Als arbeidsdeskundige(in opleiding)

Als arbeidsdeskundige (in opleiding) zal je in de inwerkperiode casemanagementwerkzaamheden oppakken voor Acture. Daarnaast volg je parttime de opleiding tot register arbeidsdeskundige. Gedurende dit intensieve traject van werken en leren kun je rekenen op professionele begeleiding van onze arbeidsdeskundigen. Je toetst je nieuw opgedane kennis direct in de praktijk en maakt ‘vlieguren’ op het gebied van arbeidsdeskundige werkzaamheden. Na het behalen van de opleiding ga je zelfstandig arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren en aan de slag met re-integratie trajecten van werknemers en verzekerden. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

 • Arbeidsdeskundig re-integratie advies (telefonisch tijdens eerste ziektejaar)
 • Arbeidsdeskundig onderzoek spoor 1 en spoor 2
 • Arbeidsdeskundige consultancy op locatie van werkgevers
 • Arbeidsdeskundig onderzoek spoor 3 (WGA)
 • Arbeidsdeskundige advisering Bezwaar en Beroep
 • Arbeidsdeskundig werkplekonderzoek
 • Ons hoofdkantoor zit in Nijmegen, maar onze arbeidsdeskundigen werken op verschillende locaties in Nederland. Je werkt op een spreekuurlocatie bij jou in de regio en deels vanuit huis.

Wat jij krijgt

Voor wat hoort wat

 • Een uitstekend salaris. Naast het financieren van de opleiding tot register arbeidsdeskundige, bieden we jou een startsalaris tussen de €2.850,- en € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis. Na het behalen van de opleiding, maak je hierin weer een mooie stap. Daarnaast zijn er binnen Acture diverse doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal.
 • Bonusregeling. Goede prestaties gaan niet onopgemerkt voorbij. Acture beloont goede financiële bedrijfsresultaten met een jaarlijkse bonus. Deze bedraagt maximaal 8% van het basis bruto jaarsalaris en wordt afhankelijk van de resultaten op groepsniveau, geheel of gedeeltelijk uitgekeerd aan het eind van het jaar.
 • 30 vakantiedagen. Omdat wij tijd voor jezelf net zo belangrijk vinden.
 • Vakopleidingen, trainingen en coaching. Ons continu leren en verbeteren programma biedt training on-the-job en een breed aanbod van opleidingen waar collega’s via onze online trainingsbibliotheek – de Acture Academy – onbeperkt toegang tot hebben.
 • Een goede pensioenregeling. Geregeld via MijnDoenpensioen van a.s.r. Zo zit je er niet alleen nu, maar ook later nog warmpjes bij!
 • Een collectieve zorgverzekering. Bij Zilveren Kruis krijg jij een collectiviteitskorting van 5% op de premie van de aanvullende verzekering. Bovendien kom je in aanmerking voor extra vergoedingen.
 • Dagelijks een uitgebreide verzorgde lunch. In ons spiksplinternieuwe kantoor wordt er elke dag een gezonde lunch geserveerd, mét salades, smoothies en fruit. Bovendien kun je bij Acture na werktijd samen met je collega’s een sportieve bootcamp les volgen onder begeleiding van een professional.

Wat wij vragen

Naast die persoonlijke match

 • Je hebt interesse en een sterke intrinsieke motivatie voor het vakgebied van arbeidsdeskundige 
 • Je bent bereid én hebt de ambitie om te investeren, zowel in jezelf als in onze organisatie 
 • Je werkt zelfstandig, oplossingsgericht en resultaatgericht  en bent communicatief sterk
 • Je hebt uitstekende skills op het gebied van plannen en organiseren van je eigen werk 
 • Je bent woonachtig in regio Groningen, Noord-Brabant of Randstad

Solliciteren bij Acture

Snel weten waar je aan toe bent

Ben jij enthousiast over werken bij Acture als arbeidsdeskundige in opleiding? Solliciteer dan direct via de “solliciteer hier” button. Onze recruiter neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij houden van een snelle sollicitatieprocedure en streven ernaar om de procedure binnen twee weken volledig te doorlopen.

Lees meer

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372