VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Senior Casemanager verzuim

Ga jij ons helpen om de beste arbodienst van Nederland te zijn? VerzuimWeg is een ambitieuze en snelgroeiende arbodienst die vanuit Groningen werkgevers door heel Nederland bedient.

Wij willen de beste arbodienst van Nederland zijn. Om dit te realiseren zoeken wij nieuwe collega’s die bij ons aan de slag willen als casemanager.

Casemanager verzuim  I  HBO  I  32 - 40 uur  I  Groningen

Neem je makkelijk de regie in een proces?
Kun je moeiteloos meebewegen met specialisten, medewerkers en complexe situaties?
Ben je communicatief vaardig en vooral ontzettend klantgericht?
Heb je ook nog ervaring met het verzuimproces, regels en protocollen?

Functie
Als casemanager maak je deel uit van een team bestaande uit meerdere casemanagers. Gezamenlijk bedien je een aantal relaties.
Iedere dag ben jij bezig met verzuimbegeleiding en regie houden in dit proces. Je spreekt werknemers, werkgevers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en overige deskundigen en geeft relaties gevraagd en ongevraagd advies over de te nemen stappen in het verzuimproces.
Je voert telefonische verzuimgesprekken met medewerkers, registreert ziekmeldingen in het verzuimmanagementsysteem en zorgt voor de verdere afhandeling van de ziekmelding. 
Je werkt daarnaast onder verantwoordelijkheid van de medisch adviseur ( bedrijfsarts) in taakdelegatie.
Dat betekend dat je onder andere telefonische consulten uitvoert en de probleemanalyse opstelt onder supervisie en verantwoordelijkheid van de medisch directeur.
 

Wie ben jij?
Dit is een uitermate geschikte functie voor een HBO-professional met ervaring in het HRM vakgebied, de uitzendbranche, verpleegkunde of een commerciële binnendienstfunctie. Je bent organisatorisch sterk en je werkt secuur. Vanzelfsprekend zijn communicatieve vaardigheden belangrijk, je fungeert namelijk als volwaardig gesprekspartner voor zowel klanten als medewerkers en specialisten zoals de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige en de re-integratiedeskundige.
Als persoon ben je te typeren als zelfstandig, heb je overtuigingskracht, durf je hard te werken en word je ontzettend blij van een tevreden klant. 

Functie-eisen

  • In het bezit van een HBO diploma
  • Crov opleiding is een pré
  • Ervaring als verzuim professional, HR medewerker verzuim is een pré
  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • Regie nemen en houden in processen en procedures.

Over ons:
Het team van VerzuimWeg bestaat uit 35+ collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. Onze organisatie groeit snel en is continue in ontwikkeling, dit biedt kansen en uitdagingen, het vraagt anderzijds ook om aanpassingsvermogen en flexibiliteit.
Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend. VerzuimWeg heeft daarom zowel een eigen intern opleidingsprogramma als externe opleidingsmogelijkheden.
Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer op bedrijventerrein Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren. Daarnaast kan je in ons pand schommelen, hebben we een mooie lounge met de Groningse koolzaadvelden aan de muur en mag je bij ons jezelf zijn. Kijk hier voor ons pand. 

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief/video op werken@verzuimweg.nl 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372