VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

PMO & Health checks
Duurzame inzetbaarheid
PSA beleid

Preventie

Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties.

Zuinig zijn op je zelf. Zuinig zijn op medewerkers
Veilig en gezond werken is een gedeelde verantwoordelijkheid van werkgever en medewerker. Wat VerzuimWeg belangrijk vindt is de vraag; waarom? Wat zijn de drijfveren van de organisatie om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid? Hoe zorgen wij samen voor een zo breed mogelijk draagvlak onder medewerkers.

Samen met u kunnen we in kaart brengen wat het werkvermogen van de medewerkers is en welke mogelijke acties op organisatie niveau nodig zijn om deze inzetbaarheid te verbeteren.
Uiteindelijk willen wij een werksituatie creëren waardoor de gezondheid toeneemt, ziekteverzuim daalt, productiviteit stijgt en de motivatie van medewerkers stijgt.

Interventies & leefstijl workshops 
VerzuimWeg is een gecertificeerde arbodienst. Maar daarbij gaan wij verder dan alleen de wettelijke verplichtingen. Wij hebben alle kennis en deskundigheid in huis om het beste uit organisaties en mensen te halen door medewerkers gezond, veilig en gelukkig te laten werken.

Of medewerkers nu ondersteuning kunnen gebruiken bij hun voedingspatroon, het sporten of de manier waarop ze omgaan met werkdruk en/of stress, we bieden passende oplossingen.
Zo organiseren we gezonde workshops bij u op locatie, zijn er verschillende vormen van 1-1 coaching voor medewerkers en ontwikkelen wij teamtrainingen voor leidinggevenden.

Ook hebben we een uniek online programma voor afvallen ontwikkeld inclusief gezonde voedingsschema’s, work-out video’s en toegang tot een besloten community. 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372