VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Samenwerken

Samen met onze klanten werken wij aan hetzelfde doel: duurzaam inzetbare medewerkers en het beperken en voorkomen van verzuim.

Integrale benadering
Daarom kiezen wij voor een integrale benadering van verzuim, veiligheid en preventie waardoor we op meerdere vlakken samenwerken.
Zo zorgen we samen voor verbeterde inzetbaarheid van medewerkers op korte en lange termijn.

Vast behandelteam
Uit ons netwerk dat zorgvuldig is opgebouwd wordt het vaste behandelteam samengesteld bestaande uit de Bedrijfsarts en de Praktijk Ondersteuner van de Bedrijfsarts (POB).
U heeft altijd een vast aanspreekpunt, de casemanager. Dit zorgt voor korte lijnen en een scherpe rolverdeling. 

Providerboog
Het vaste team wordt naar behoefte aangevuld met specialisten uit onze providerboog, denk aan arbeids en organisatie deskundige, hoger veiligheidskunde (RI&E), bedrijfsmaatschappelijkwerk, arbeidsdeskundige, psycholoog, externe vertrouwenspersoon, fysiotherapeut en andere benodigde specialisten.

Bereikbaarheid
VerzuimWeg is telefonisch gedurende de hele week, iedere werkdag, van 8.00 tot 17.00 uur rechtstreeks voor u bereikbaar.
Daarnaast kan er gecommuniceerd worden per e-mail en het verzuimsoftware systeem Visma Verzuim.

Afspraak maken
Wat wilt u zelf doen waarin heeft u ons nodig? 
We gaan graag in gesprek om te kijken welke vorm van dienstverlening het beste bij uw organisatie en de organisatiedoelstellingen past. 

Abonnementen

Regie bij de leidinggevende  
Binnen steeds meer organisaties is binnen verzuimbegeleiding een belangrijke rol weggelegd voor de leidinggevende. Dat begrijpen wij volkomen. VerzuimWeg adviseert u in de verschillende modellen waarbij dit mogelijk is. 

Maak een afspraak
Contact

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372