VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

VerzuimWeg als werkgever

Alle collega’s volgen de trainingen van onze eigen Verzuim Academy. Er zijn bijvoorbeeld trainingen gesprekstechnieken, Taakdelegatie, dossieropbouw privacy en visie op verzuim enzovoort. Persoonlijk ontwikkeling en groei is binnen Verzuimweg vanzelfsprekend.

VerzuimWeg zit midden in de transitie om een zelfsturende organisatie te worden. Dat betekent dat onze mensen zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen werkzaamheden. Voor (toekomstige) collega’s van VerzuimWeg betekent dit dat ze van zichzelf weten dat ze verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen en goed met veranderingen om kunnen gaan. 

Binnen VerzuimWeg werken we in teams, ieder team bedient zijn eigen klanten en dat is precies waar VerzuimWeg het verschil wil maken. Om onze klanten, werknemers en werkgevers, te kunnen leveren wat we beloven werken we keihard, een tevreden klant geeft een fantastisch gevoel maar ons werk vraagt ook om een dikke huid en flink wat doorzettingsvermogen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze medewerkers, ze leveren iedere dag weer een topprestatie.

Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer op bedrijventerrein Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren. Daarnaast kan je in ons pand schommelen, hebben we een mooie lounge in een koolzaadveld en mag je bij ons jezelf zijn.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372