VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

VerzuimWeg als werkgever

​Persoonlijk ontwikkeling en groei is binnen Verzuimweg vanzelfsprekend. Als lerende organisatie heeft Verzuimweg een sterke focus op continu verbeteren en ontwikkelen van de dienstverlening.

Veerkracht, wendbaarheid en vitaliteit zijn hierin onmisbaar en geldt ook voor onszelf als organisatie.

Verzuimweg investeert continue in haar collega’s door middel van interne- en externe trainingen en opleidingen. Vakgerichte specialisaties zoals CROV, RCM zijn de basis voor onze Casemanagers en daarnaast hebben in samenwerking met Skillstown een online leerplatform ontwikkeld waarin elke medewerker van VerzuimWeg toegang heeft tot “long life learning”.

Duurzame ontwikkeling binnen VerzuimWeg wordt gestimuleerd door maken en uitvoeren van persoonlijke ontwikkelingsplannen, doorgroei naar andere (nieuwe) functies of het bieden van oplossingen voor de huidige levensfase van medewerkers in de vorm van thuiswerkbeleid, flexibele arbeidsovereenkomsten en verlofregelingen.

Onze mensen zijn verantwoordelijk zijn voor hun eigen werkzaamheden. Voor (toekomstige) collega’s van VerzuimWeg betekent dit dat ze van zichzelf weten dat ze verantwoordelijkheid kunnen en durven nemen en goed met veranderingen om kunnen gaan. 

Binnen VerzuimWeg werken we in teams, ieder team bedient zijn eigen klanten en dat is precies waar VerzuimWeg het verschil wil maken. Om onze klanten, werknemers en werkgevers, te kunnen leveren wat we beloven werken we keihard, een tevreden klant geeft een fantastisch gevoel maar ons werk vraagt ook om een dikke huid en flink wat doorzettingsvermogen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze medewerkers, ze leveren iedere dag weer een topprestatie.

Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer op bedrijventerrein Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren. In ons kantoor staan niet alleen bureaus maar kun je ook op een sofa zitten of even lekker schommelen. Op de derde verdieping hebben we een mooie lounge met alle faciliteiten voor een fijne break, waaronder een volledige keuken en een grote bank. 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372