VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Bedrijfsarts

Van de arbodienst verwacht u kwaliteit en klantgerichtheid. Een proactieve instelling en een helder advies van de bedrijfsarts maken voor u het verschil.

Vast behandelteam
VerzuimWeg biedt een vast behandelteam bestaande uit de Bedrijfsarts en de Praktijk Ondersteuner van de Bedrijfsarts (POB). Het is voor VerzuimWeg standaard policy dat een case wordt behandeld door één arts. De bedrijfsarts wordt ondersteund door een vaste praktijk ondersteuner, dit is dus ook een vast persoon. 
Werken met een Praktijk Ondersteuner is in onze dienstverlening een belangrijke toevoeging. Daarmee kunnen we, los van de agenda van de Bedrijfsarts, snel schakelen en snel een (telefonisch) consult inplannen. Ook voorkomen we daarmee dat de verzuimbegeleiding onnodig stagneert.  

Lees hier mee over het vaste behandelteam. 

  • Vaste bedrijfsarts / vaste Praktijk Ondersteuner 
  • Vraaggestuurd spreekuur
  • Spoedspreekuur Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts binnen 48 uur

Wij bieden ook aanvullende mogelijkheden: 

  • Spreekuur op locatie
  • Preventief spreekuur
  • Voorbespreking en nabespreking
  • SMO/SMT
  • Werkplek bezoek

Videoconsulten
Wij maken gebruik van technologische ontwikkelingen die de flexibiliteit en daarmee dus ook de continuïteit van onze dienstverlening verbeteren. Onze spreekuren worden aangevuld met videoconsulten. Beeldbellen is een goed alternatief om op afstand zorg te bieden. Een videoconsult werkt net als een gewoon consult maar dan in een beveiligde online omgeving, speciaal voor zorg. Doordat de bedrijfsarts/praktijk ondersteuner en de medewerker elkaar zien is hiermee een consult op afstand toch persoonlijk.

Open spreekuur
Het open spreekuur geeft daarnaast medewerkers de gelegenheid om preventief naar de bedrijfsarts te gaan. Dit open spreekuur kunnen medewerkers (anoniem) aanvragen via onze website. Daarnaast kan de medewerker ook rechtstreeks contact opnemen met VerzuimWeg. 

offerte

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372