VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Onze specialisten

Naast casemanagers, bedrijfsartsen en alle kerndeskundigen vanuit de Arbowet is ons netwerk opgebouwd uit partnerorganisaties en zelfstandig gevestigde specialisten. Door ook te werken met zelfstandig gevestigde specialisten garanderen wij de hoogst haalbare aansluiting tussen de vraag van de opdrachtgever en het aanbod in de markt.

De juiste specialist, op het juiste moment
Wij kiezen voor specialisten in loondienst in combinatie met zelfstandig gevestigde specialisten omdat wij vinden dat de keuze voor de specialist gemaakt moet worden op basis van kwaliteit en effectiviteit en niet belemmerd moet worden door andere belangen zoals agenda’s, woonplaatsen en loonkosten.

Vernieuwing en actualiteit
Ons aanbod gericht op vitaliteit is variërend, van stoppen met roken programma’s tot talentontwikkeling en van bijvoorbeeld burn-out coaching tot schuldhulpverlening.
Een ontwikkeling is de toename van verzuim door psychische klachten. Daarom hebben wij meerdere bedrijfsmaatschappelijk werkers en specialisten die zich richten op het voorkomen en behandelen van (psychische) klachten.

  • Arbeidspsycholoog
  • Burn-out coach
  • Multidisciplinaire interventie
  • Bedrijfsfysiotherapeut

Een overzicht van de meest voorkomende providers vindt u op dit overzicht. 

Offerte

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372