VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Financieel medewerker

Verzuimweg groeit! Wil jij ook verder groeien?

 • Financieel medewerker  I  HBO  I  32 tot 40 uur  I  Haren

  Ga jij ons helpen om de beste arbodienst van Nederland te zijn? VerzuimWeg is een ambitieuze en  snelgroeiende arbodienst die vanuit Haren werkgevers door heel Nederland bedient. Klantgericht en deskundigheid zit in ons DNA.

  Wie zijn wij?

  Ons team bestaat uit 27 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. VerzuimWeg heeft zowel een eigen intern opleidingsprogramma als externe opleidingsmogelijkheden. Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend.

  We zitten hartje centrum van Haren, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur parkeren. We zitten regelmatig op vrijdagmiddag in de lokale kroeg en de jaarlijkse barbecue, is evenals ons kerstdiner, inmiddels legendarisch.

   

  Functie

  Vanwege de groei van Verzuimweg zijn wij op zoek naar een financieel medewerker met potentie tot doorgroei naar (junior) business controller. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de inkomende en uitgaande facturatie, verzorg je het debiteuren beheer en doe je verschillende voorbereidingswerkzaamheden voor de accountant en het management. Daarnaast vragen we van de nieuwe collega om proactief mee denken naar verbeteren of vernieuwen van interne/externe processen en procedures op het gebied van finance & control.

   

  Wie ben jij?

  Dit is een uitermate geschikte functie voor een HBO-professional met enige ervaring in finance of een soortgelijke functie. Je bent organisatorisch sterk, je kan goed zelfstandig en secuur werken. Vanzelfsprekend zijn communicatieve vaardigheden, resultaatgericht werken en een goed analytisch vermogen belangrijk.

   

  Functie-eisen

 • In het bezit van een relevant HEAO diploma.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving.
 • Als Business Partner samenwerken en adviseren.
 • Goede kennis en ervaring van Excel.
 • Fulltime (32 tot 40 uur per week) beschikbaar.
 •  

  Solliciteren?
  Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief op werken@verzuimweg.nl Voor meer informatie over VerzuimWeg, www.verzuimweg.nl

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372