VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Open spreekuur bedrijfsarts

Het open spreekuur geeft u de gelegenheid om preventief naar de bedrijfsarts te gaan. U kunt met de bedrijfsarts problemen bespreken die te maken hebben met uw gezondheid in de relatie tot werk.

 

Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten die met uw werk te maken hebben? Of heeft u problemen die tot ziekteverzuim kunnen leiden?

Die kunt u met de bedrijfsarts bespreken. De bedrijfsarts zal u op basis van dit gesprek een advies geven. Het gesprek is vertrouwelijk.

Als er een situatie opgelost dient te worden kan het wenselijk zijn om het advies terug te koppelen aan uw werkgever, maar dit gebeurt alleen met uw toestemming.

Het open spreekuur is niet geschikt voor medische behandelingen, daarvoor kunt u naar uw huisarts. 

Wij bieden u een laagdrempelige manier om zelf anoniem een afspraak te maken. U kunt uw gegevens invullen, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Werknemer

Open spreekuur

Geef hier de naam op van het bedrijf waarvoor u werkt. Uw aanmelding blijft anoniem. Wij hebben deze gegevens nodig om u op de juiste manier te kunnen inplannen bij de bedrijfsarts.

Hiermee geeft u expliciet toestemming voor het verwerken van de door u ingevulde persoonsgegevens voor het inplannen van het preventief spreekuur.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372