VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Bedrijfsarts

Wij willen de beste arbodienst van Nederland zijn. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar bedrijfsartsen die samen met ons de klant- cliënt en kwaliteitsgerichtheid binnen VerzuimWeg tot een nog hoger niveau willen brengen.

Bedrijfsarts I uren in overleg I Noord Nederland 

Vanuit een partnership ondersteunen wij werkgevers op het gebied van verzuimbegeleiding, verzuimpreventie en het uitvoeren van sociale wet- en regelgeving.
Als bedrijfsarts heb jij daarin een belangrijke rol. Door werknemers en werkgevers multidisciplinair te adviseren help jij om de (duurzame) inzetbaarheid van werknemers te vergroten en daarmee goed, prettig en duurzaam in balans te houden.

De functie
Het werk is afwisselend; naast de dagelijks gespreksvoering met werknemers, kom je op locatie bij werkgevers, verzorg je dossierbesprekingen, sluit je aan bij werkgroepen en doe je ervaring op door voor verschillende werkgevers en in verschillende branches aan de slag te gaan.
Je werkt intensief samen met de stafarts, medisch adviseur, praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB) en de casemanager. Daarnaast werk je samen met specialisten uit ons vakgebied waaronder de arbeidsdeskundige en bedrijfsmaatschappelijk werk.

Wat breng je mee?
Bij het aangaan van een partnership hoort gevraagd en ongevraagd adviseren. Wij zijn daarom op zoek naar collega’s die uiterst communicatief- , sociaal- en adviesvaardig zijn. Wij waarderen het als je eerlijk durft te zijn en dit ook nog op een constructieve manier weet over te brengen.

Daarin is proactiviteit belangrijk, bijvoorbeeld door uit eigen beweging met de werkgever in gesprek te gaan over wat je ziet en wat je opvalt, zodat ziekteverzuim voorkomen kan worden en er tot een goede balans in de inzetbaarheid wordt gekomen.
In de praktijk wordt er vooral een beroep op je gedaan in de rol van medisch expert, communicator, samenwerker en organisator.

Wat wij zoeken:

  • Afgeronde opleiding bedrijfsgeneeskunde (BIG-registratie) of voornemen tot specialisatie bedrijfsgezondheidszorg
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Minimaal 20 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan als bedrijfsarts voor verschillende opdrachtgevers van VerzuimWeg, eventueel in combinatie met een opleidersfunctie of een functie als begeleider van artsen of praktijkondersteuners bedrijfsarts.

  • Uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leaseauto behoort tot de mogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden en persoonlijk ontwikkeltraject
  • Vast dienstverband, startdatum in overleg

Over ons:
Het team van VerzuimWeg bestaat uit 35 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. Onze organisatie groeit snel en is continue in ontwikkeling, dit biedt kansen en uitdagingen, het vraagt anderzijds ook om aanpassingsvermogen en flexibiliteit.
Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend. VerzuimWeg heeft daarom zowel een eigen intern opleidingsprogramma als externe opleidingsmogelijkheden.
Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer op bedrijventerrein Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren. Daarnaast kan je in ons pand schommelen, hebben we een mooie lounge met de Groningse koolzaadvelden aan de muur en mag je bij ons jezelf zijn. Kijk hier voor ons pand. 

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief/video op werken@verzuimweg.nl 

VerzuimWeg werkt ook met zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen, ben je zelfstandig gevestigd en heb je ruimte voor een opdracht? Dan komen wij ook graag met jou in contact. 

Filmpje Providerdag

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372