VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Vacature: Arts bedrijfsgezondheidszorg

Vraag jij je af of er voor jou een succesvolle carrière is weggelegd buiten de patiëntenzorg? Of ben al werkzaam als bedrijfsarts? 

Wil jij je horizon verbreden als bedrijfsarts of wil je van grote meerwaarde zijn als medisch expert vanuit een adviserende rol? Solliciteer dan bij ons naar een functie als arts in de bedrijfsgezondheidszorg.

Bedrijfsarts I Arts in opleiding I Dienstverband in overleg I Regio Noord Nederland 

Vanuit een partnership ondersteunen wij werkgevers op het gebied van verzuimbegeleiding, verzuimpreventie en het uitvoeren van sociale wet- en regelgeving. Als bedrijfsarts heb jij daarin een belangrijke rol.
Door werknemers en werkgevers multidisciplinair te adviseren help jij om de (duurzame) inzetbaarheid van werknemers te vergroten en duurzaam in balans te houden.

Nieuwsgierig geworden? Laten we eens praten
Vrijblijvend videogesprek

Bekijk hier het hele verhaal..

Iedere dag is anders 
Het werk is afwisselend; naast de dagelijks gespreksvoering met werknemers, kom je op locatie bij werkgevers, verzorg je dossierbesprekingen, sluit je aan bij werkgroepen en doe je ervaring op door voor verschillende werkgevers en in verschillende branches aan de slag te gaan. 
Voor het uitvoeren van spreekuren en het opbouwen van het medisch dossier faciliteren wij de nieuwste techniek waaronder videoconsulting en de nieuwste wizards. 

Je werkt intensief samen met de praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB) en de casemanager. Daarnaast werk je samen met specialisten uit ons vakgebied waaronder de arbeidsdeskundige en bedrijfsmaatschappelijk werk. De medisch adviseur is eindverantwoordelijk voor het dossier. 

Jij als adviseur
Bij het aangaan van een partnership hoort gevraagd en ongevraagd adviseren. Wij zijn daarom op zoek naar collega’s die uiterst communicatief- , sociaal- en adviesvaardig zijn. Wij waarderen het als je eerlijk durft te zijn en dit ook nog op een constructieve manier weet over te brengen.

Daarin is proactiviteit belangrijk, bijvoorbeeld door uit eigen beweging met de werkgever in gesprek te gaan over wat je ziet en wat je opvalt, zodat ziekteverzuim voorkomen kan worden en er tot een goede balans in de inzetbaarheid wordt gekomen.

Wat breng je mee? 
In de praktijk wordt er vooral een beroep op je gedaan in de rol van medisch expert, communicator, samenwerker en organisator.

  • Afgeronde opleiding bedrijfsgeneeskunde (BIG-registratie), werkervaring als arbo arts of voornemen tot specialisatie bedrijfsgezondheidszorg
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Uren in overleg 

Wat bieden wij?
De mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan als (bedrijfs)arts voor verschillende opdrachtgevers van VerzuimWeg, eventueel in combinatie met een opleidersfunctie of in combinatie met een functie als begeleider van artsen of praktijkondersteuners bedrijfsarts.

  • Uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Leaseauto behoort tot de mogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden en persoonlijk ontwikkeltraject
  • Vast dienstverband, startdatum in overleg
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze medische organisatie

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief/video. 

VerzuimWeg & keesz werken ook met zelfstandig gevestigde bedrijfsartsen, ben je zelfstandig gevestigd en heb je ruimte voor een opdracht? Dan komen wij ook graag met jou in contact. 

Interesse?
Solliciteer

Kijk binnen in ons kantoor


Video

Over ons
Het team van VerzuimWeg bestaat uit 49 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. Onze organisatie groeit snel en is continue in ontwikkeling, dit biedt kansen en uitdagingen, het vraagt anderzijds ook om aanpassingsvermogen en flexibiliteit.

Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend. VerzuimWeg investeert continue door middel van vakgerichte specialisaties en heeft een online leerplatform ontwikkeld waarin elke medewerker van VerzuimWeg toegang heeft tot “long life learning”. 

Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer op bedrijventerrein Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren. Onze werkplek bestaat niet alleen uit de standaard bureaustoelen, we hebben ook zit-stabureaus, fijne loungebankjes en er hangt in ieder kantoor een schommel.

Lees meer

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372