VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Uitdagende positie voor een ervaren bedrijfsarts

Vraag jij je af of er voor jou een succesvolle carrière is weggelegd buiten de patiëntenzorg? Wil jij je horizon verbreden door van grote meerwaarde te zijn als medisch expert vanuit een adviserende rol? Solliciteer dan bij ons naar een functie als Stafarts in de bedrijfsgezondheidszorg.

Uitdagende positie voor een ervaren bedrijfsarts (stuurt tevens een eigen team van basisarts en POB aan)

Verzuimweg
VerzuimWeg is een gecertificeerde arbodienst in Groningen en richt zich op het verbeteren van inzetbaarheid. Wij nemen barrières weg en bieden effectieve oplossingen voor verzuim, preventie (PMO) en veiligheid (RI&E). Onze klanten bevinden zich voor 85% in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel).

 

Visie van Verzuimweg
‘Het hebben en behouden van werk is de beste inkomenszekerheid’, want niemand wil aan de zijlijn staan. Werk zorgt voor inkomen, vergoot het gevoel van eigenwaarde, geeft de mogelijkheid voor persoonlijke groei en zorgt voor betrokkenheid bij de maatschappij. Dit gunnen we alle werknemers. Daar komen wij ons bed voor uit. Daar zetten wij ons iedere dag voor in.

 

Missie van Verzuimweg
Wij zorgen voor inkomenszekerheid. Dit doen wij door het voorkomen van verzuim en het goed begeleiden van, door ziekte uitgevallen, medewerkers zodat zij zo goed én zo snel mogelijk kunnen re-integreren in het arbeidsproces.

 

Bedrijfsarts bij Verzuimweg
Momenteel zoeken wij heel specifiek een bedrijfsarts voor een specifieke Zorgklant in het noorden van het land. Als bedrijfsarts bij deze klant, werk je nauw samen met een basisarts en de praktijkondersteuner bedrijfsarts (POB); je stuurt dit team ook aan. Daarnaast werk je samen met specialisten uit ons vakgebied waaronder de arbeidsdeskundige en bedrijfsmaatschappelijk werk. Iedere dag is anders en het werk is afwisselend. Naast de dagelijks gespreksvoering met werknemers, kom je op locatie bij werkgevers, verzorg je dossierbesprekingen en sluit je aan bij werkgroepen.

 

Jij als adviseur
Bij het aangaan van een partnership hoort gevraagd en ongevraagd adviseren. Wij zijn daarom op zoek naar een collega die uiterst communicatief- , sociaal- en adviesvaardig zijn. Wij waarderen het als je eerlijk durft te zijn en dit ook nog op een constructieve manier weet over te brengen. Daarin is pro-activiteit belangrijk, bijvoorbeeld door uit eigen beweging met de werkgever in gesprek te gaan over wat je ziet en wat je opvalt, zodat ziekteverzuim voorkomen kan worden en er tot een goede balans in de inzetbaarheid wordt gekomen.

 

Wat breng je mee?
In de praktijk wordt er vooral een beroep op je gedaan in de rol van medisch expert, communicator, samenwerker en organisator.

  • Afgeronde opleiding bedrijfsgeneeskunde (BIG-registratie)
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Uren in overleg

 

Wat bieden wij?
Een uitdagende positie als bedrijfsarts, die een eigen team van basisarts(en) en POB(’ers) aanstuurt en tevens zelf spreekuren verzorgd.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij andere opdrachtgevers van VerzuimWeg, eventueel in combinatie met een opleidersfunctie of in combinatie met een functie als begeleider van artsen of praktijkondersteuners bedrijfsarts. Mocht je de ambitie hebben om stafarts te worden, en je bent BIG geregistreerd Bedrijfsarts, dan willen we daar ook graag over doorpraten.

Ben je ZZP’er? Dan ben je van harte welkom. Maar ook een dienstverband bij Verzuimweg bestaat tot de mogelijkheden. Wij bieden:

  • Uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden en persoonlijk ontwikkeltraject
  • Vast dienstverband, startdatum in overleg
  • Doorgroeimogelijkheden binnen onze medische organisatie

Over ons:
Het team van VerzuimWeg bestaat uit 35 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. Onze organisatie groeit snel en is continue in ontwikkeling, dit biedt kansen en uitdagingen, het vraagt anderzijds ook om aanpassingsvermogen en flexibiliteit.
Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend. VerzuimWeg heeft daarom zowel een eigen intern opleidingsprogramma als externe opleidingsmogelijkheden.
Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer op bedrijventerrein Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren. Daarnaast kan je in ons pand schommelen, hebben we een mooie lounge met de Groningse koolzaadvelden aan de muur en mag je bij ons jezelf zijn. Kijk hier voor ons pand. 

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief/video op werken@verzuimweg.nl 

 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372