VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Fysiek PMO

Fysiek PMO

Kan bij ons of op uw eigen locatie worden uitgevoerd.

Offerte
Thuistest

Thuistest

Volledig thuis uit te voeren door de medewerker zelf. 

Offerte
E-PMO

E-PMO

Volledig digitaal. Uitvraag van de belangrijkste onderdelen. 

Offerte

Preventief Medisch Onderzoek

Het PMO van VerzuimWeg is meer dan een onderzoek. Het is een meetinstrument binnen de integrale aanpak van duurzame inzetbaarheid.

Het PMO geeft antwoord op de vraag: Hoe kunnen medewerkers zichzelf in staat stellen om nu en in de toekomst hun werk uit te voeren en hoe kunt u als werkgever daarbij helpen?

Maatwerk
De door VerzuimWeg aangeboden PMO’s zijn altijd maatwerk. Er wordt gekeken naar de behoefte van de organisatie, de functie van de medewerker, de RI&E, de vorige PMO of andere zaken die van toepassing zijn om een weloverwogen onderzoek uit te voeren.

Basis PMO
Het basis-PMO brengt al veel risico’s in kaart. Er worden wetenschappelijk onderbouwde instrumenten gebruikt die een overzicht bieden van alle factoren die een rol spelen bij duurzame inzetbaarheid. Ook geven ze een goed beeld van de psychosociale arbeidsbelasting en worden alle BRAVO-factoren uitgevraagd (Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning).

Onze basis PMO’s zijn daarnaast aan te vullen met modules speciaal gericht op leefstijl, werkvermogen en (mentale) vitaliteit.

1 op 1 adviesgesprek
We vinden het belangrijk dat medewerkers direct aan de slag kunnen met het verbeteren van hun gezondheid. Daarom wordt elk fysiek PMO afgesloten met een 1 op 1 adviesgesprek.Tijdens dit gesprek krijgt de werknemer praktische tips en adviezen om zijn/haar inzetbaarheid te optimaliseren.

Adviesrapport 
Indien de groepsgrootte dit toelaat wordt er een groepsrapportage met een adviesrapport voor u opgesteld. 

Opvolging
Wij denken graag mee in de opvolging van het PMO. Samen kijken we welke acties zinvol zijn om te organiseren op basis van de uitkomsten van het PMO of welke mogelijkheden er zijn om medewerkers individueel passende interventies aan te bieden.  
Lees hier mee over interventies & leefstijl workshops. 

Preventie

Duurzame inzetbaarheid
PSA beleid
RI&E

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372