VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Ramona Steenhuis - Coördinator Opleiding & Ontwikkeling

Na bijna acht jaar terug van weggeweest! Toch voelt dat niet helemaal zo. Uiteraard is de basis van VerzuimWeg gelijk gebleven, maar de organisatie is de afgelopen jaren echt gegroeid, in kwaliteit en kennis!

In de periode van 2007 tot 2011 heb ik bij VerzuimWeg gewerkt. Daarna heb ik diverse andere functies gehad, altijd een link naar verzuim. Mijn drijfveer is altijd ontwikkelen en verbeteren van de mens, de organisatie en uiteraard mijzelf. Door mijn leergierigheid ben ik bijvoorbeeld actief geweest als HR adviseur, klantmanager en docent. Ik vind het boeiend om in dit vakgebied te werken omdat elke situatie weer anders is en de route en acties altijd maatwerk, zeker met de veranderende wetgeving. In mijn huidige rol houd ik me bezig met opleiding en ontwikkeling. Op deze manier help ik VerzuimWeg verder met groeien. 

Om werkplezier te beleven is het belangrijk om ook te ontspannen. Ik sport regelmatig en mag ook graag vakantie vieren. Daarnaast geniet ik van lekker koken en bakken voor familie en vrienden.   

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372