VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Michael Glynn

Hoewel geboren en getogen Twentenaar heb ik Australische roots. Inmiddels woon ik alweer ruim 15 jaar in de stad Groningen. Ik woon en werk hier met veel plezier en ben regelmatig in het Groningse uitgaansleven te vinden.
In mijn vrije tijd maak ik af en toe een verre reis, het liefst dan natuurlijk naar Australië.  

VerzuimWeg is voor mij veel meer dan een baan. Ik werk namelijk al sinds 2008 voor het bedrijf en kan met recht zeggen dat we samen zijn (op)gegroeid. Ik ken alle mensen vanaf het moment dat ze bij ons kwamen werken.

Als stagiaire ben ik na mijn studie bij VerzuimWeg begonnen, we waren toen nog een verzuimmanagementbureau. Nu voer ik samen met mijn collega Alfons Daanje de directie. Een hele eer en een mooie taak vind ik.
Inmiddels is VerzuimWeg een gecertificeerde arbodienst. Bij een arbodienst komt verzuim, preventie en veiligheid samen. Wij willen samen met onze klanten resultaat boeken door deze drie componenten op elkaar aan te laten sluiten. Ik ben eindverantwoordelijk voor de kwaliteit en daar hoort het certificeringstraject ook bij. Hier werken uit alle disciplines collega’s aan mee, alleen samen kunnen we dit neerzetten.

In ons vak staat kennis synoniem aan lef. Zonder kennis kunnen we niet voorsorteren op situaties die zich kunnen gaan voordoen. Dat is juist wel wat we willen in een verzuimdossier. Daarom investeer ik in de ontwikkeling van onze mensen. We hebben naast een inwerktraject onze eigen VerzuimWeg Academy ontwikkeld. Ik wil straks met recht kunnen zeggen dat wij de beste arbodienst van Nederland zijn. Daar hebben we ook de beste mensen voor nodig. Een arbodienst die goed is voor de werkgever en voor de werknemer is mijn ideaal, die twee gaan mijn inziens samen.

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372