VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Alfons Daanje - Operationeel Directeur & Arbeidsdeskundige & Loonwaarde Expert

Trots is een woord dat bij mij past. Ik voel mij een trotse Groninger. In mijn werk wil ik trots zijn op wat ik doe en op wat we samen neerzetten. Dat kan ook best af en toe met een knipoog. In mijn werk leg ik daarom naast passie en energie ook zo veel mogelijk humor.
Waar je mij voor wakker kunt maken? Voor mooie reizen, heavy metal en voor een lekkere kop koffie.  

Al meer dan 15 jaar is mijn werk gericht op effectieve bedrijfsvoering en people management. Ik ga daar volledig in op. Je zou eigenlijk wel kunnen zeggen dat ik in de ban van het optimaler laten functioneren van mensen en teams.

Werken doe je niet alleen, functioneren dus ook niet. Bij VerzuimWeg willen we elke dag iets beter worden in ons werk en dat doen we het echt samen.

Mijn motto: Bij Verzuimweg is het gras groen. Gras moet groeien, net als de mens.

Verzuim is complexer geworden de afgelopen jaren. Bijvoorbeeld door toename van de krapte op de arbeidsmarkt, regelgeving omtrent privacy en financiële gevolgen voor werknemers en werkgevers. Maar verzuim is echt geen vies woord vind ik. Het is er nu eenmaal en het zal er voor een deel ook blijven. Hoe we er om mee omgaan en wat we er aan doen om het te beïnvloeden, daar ligt het vraagstuk waarmee we resultaat kunnen neerzetten.
Verzuim wordt gezien als een spiegel van het personeelsbeleid waarin thema’s zoals pro-activiteit, eigen verantwoordelijkheid, duurzame inzetbaarheid en gezondheidsmanagement een rol spelen. Een werkveld waarin een goede samenwerking met de arbodienst het verschil kan maken.

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372