VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Overname door Acture Groep

Bij deze willen wij u informeren over een belangrijke gebeurtenis voor onze organisatie. Onze arbodiensten, VerzuimWeg en keesz, zijn per 15 november 2021 overgenomen door Acture Groep.

Acture Groep is een collectief van specialistische organisaties op het gebied van sociale zekerheid. Elk label binnen de groep bedient zijn eigen marktsegment. VerzuimWeg en keesz zullen beide een label worden binnen Acture Groep.

Acture Groep ziet de overname van beide arbodiensten als een waardevolle toevoeging. Ook voor ons biedt dit nieuwe kansen. Nu we onderdeel zijn van Acture Groep verbreden we onze expertise en ons marktaanbod. Dit door de samenwerking met de andere uitvoerende labels in sociale zekerheid, bedrijfsgezondheidszorg en verzekeringsoplossingen.

Waarom deze overname
Er is een consolidatieslag gaande in onze branche, steeds meer arbodiensten worden overgenomen of gaan fuseren. Dit maakt dat schaalvoordelen belangrijker gaan worden. Door de toegenomen diversiteit in kerntaken is een bredere omvang van onze arbodiensten wenselijk zodat we ook in de toekomst onze klanten een hoogwaardig dienstverleningspakket kunnen blijven bieden. 

Wat betekent deze overname voor u
Als klant van VerzuimWeg blijft u de dienstverlening ontvangen zoals u gewend bent met dezelfde bedrijfsarts, dezelfde contactpersoon en onder dezelfde contractafspraken. VerzuimWeg blijft een zelfstandig label binnen Acture Groep.

Nieuwe directeur
Per 1 januari 2022 start een nieuwe directeur. De huidige directeur van beide arbodiensten, Alfons Daanje, heeft wegens gezondheidsredenen moeten besluiten dat hij de organisaties in 2022 niet kan blijven aansturen. Tot 1 maart 2022 blijft Alfons directeur van VerzuimWeg, per 1 januari 2022 zal zijn opvolger alvast starten zodat er voldoende tijd is voor een gedegen overdracht.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als er vragen zijn horen wij dat graag! 


Persoonlijke noot; 

Nadat ik de beslissing heb genomen om te gaan verkopen zijn we een intensief traject gestart om de partij te vinden die het best bij onze organisatie past. Deze partij hebben wij met volle overtuiging gevonden in Acture Groep.
Voor mij persoonlijk betekent dit een grote stap. Ik heb VerzuimWeg en keesz zelf opgericht en ben daarmee sinds 2004 ondernemer. Het lukt nog niet om mij voor te stellen hoe het leven eruit zal zien zonder de beide bedrijven waarmee ik de afgelopen 16 jaar zo vergroeid ben geraakt.
Ik ben vooral trots op al onze collega’s die ons de afgelopen jaren hebben helpen groeien en ontwikkelen en ben dankbaar voor het vertrouwen en de samenwerking met u als klant.

Tim Teisman 

Terug naar overzicht

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372