VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Stagiaire HBO

Studeer jij Bedrijfskunde-MER of HRM? Ben jij leergierig, gedreven en gemotiveerd om veel te doen en veel te leren? Dan is VerzuimWeg beslist iets voor jou!

Stagiair (m/v) voor oriënterende stage HBO

VerzuimWeg
VerzuimWeg is een succesvolle en groeiende arbodienst met als doel het ziekteverzuim van haar klanten substantieel te verlagen. Een heldere, eerlijke en directe communicatie vanaf de eerste ziektedag, dat mogen klanten en hun medewerkers van ons verwachten. Binnen onze dienstverlening is aandacht het sleutelwoord. Een ‘no-nonsense’-aanpak gericht op het terugdringen van ziekteverzuim, waardoor ‘grijs’ en ‘zwart’ verzuim in de kiem gesmoord wordt en serieuze klachten snel en doortastend worden aangepakt.

De werkzaamheden
Ben jij een gedreven en enthousiaste stagiair? Ben je leergierig en gemotiveerd om in een half jaar stage veel te doen en veel te leren? 

Als young professional krijg je hier de kans om je (verder) te ontwikkelen.

Taken zijn afhankelijk van je eigen talenten en initiatieven; beleidsmatig, administratief en operationeel. Je zult elke dag betrokken worden bij ons primaire proces; het begeleiden van zieke medewerkers, het adviseren van klanten, het aansturen van de Bedrijfsarts en het aansturen van andere specialisten op het gebied van verzuim. Om een optimale stage te ervaren, is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk), zelfstandig durft en kunt werken en stevig in je schoenen staat. Beschik je over bovenstaande kwaliteiten, word je er enthousiast van en wil je ze toepassen in een segment waar de markt volop in beweging is, dan is VerzuimWeg op zoek naar jou!

Verdere informatie

  • de stage start in september 2018
  • de werkweek is minimaal 36 uur per week
  • tijdens je stage word je begeleid door een van onze casemanagers
  • de stagevergoeding bedraagt € 350,00 per maand

Voor meer informatie kun je terecht bij Alfons Daanje. Je kan hem telefonisch bereiken via: 050 3176525, of stuur een e-mail naar werken@verzuimweg.nl. Je kunt natuurlijk ook eerst even kijken op onze website www.verzuimweg.nl.

Tot binnenkort!

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372