VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Commercieel medewerker binnendienst

Ga jij ons helpen om de beste arbodienst van Nederland te zijn? VerzuimWeg is een ambitieuze en groeiende arbodienst die vanuit Haren werkgevers door heel Nederland bedient.

Wij willen de beste arbodienst van Nederland zijn. Om dit te realiseren zoeken wij een nieuwe collega als commercieel medewerker Binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst  I  HBO  I  20 tot 24 uur per week  I  Haren

Wij zoeken een gedreven collega die, vanuit de binnendienst, de Sales Manager optimaal ondersteunt door het eerste aanspreekpunt te zijn voor prospects. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van aanbestedingen en salestrajecten. Daarnaast organiseer je trainingen, workshops en evenementen. Kortom, een commerciële én organisatorische duizendpoot!

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit 30 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend.
We zitten in het hartje centrum van Haren, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur parkeren. We drinken regelmatig op vrijdagmiddag na werktijd een drankje en de jaarlijkse barbecue, is evenals ons kerstdiner, inmiddels legendarisch. 
Massage op het werk, 28 vakantiedagen, winstdeling, fietsplan, bedrijfsfitness, een goed pensioen en een passend salaris zijn enkele voorbeelden van ons totale arbeidsvoorwaardenpakket. 

Functie
De commercieel medewerker binnendienst  is het eerste aanspreekpunt voor prospects die VerzuimWeg telefonisch en digitaal benaderen. Vervolgens zorgt de commercieel medewerker binnendienst samen met de Salesmanager voor passende en vooral verrassende offertes en uitgewerkte aanbestedingen. Je hebt telefonisch contact met potentiele klanten over relevante vraagstukken of het navragen van extra informatie om een offerte op maat te maken. Samen met de Sales Manager ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het CRM-systeem van VerzuimWeg Je werkt nauw samen met de Sales Manager, medewerker Marketing & Communicatie en de directie van VerzuimWeg.

Wie ben jij?
Dit is een uitermate geschikte functie voor een MBO+ of HBO-professional met enige jaren ervaring als commercieel  medewerker binnendienst. Je bent organisatorisch sterk en je bent secuur, punctueel en durft zowel gevraagd als ongevraagd feedback te geven. Vanzelfsprekend zijn communicatieve vaardigheden belangrijk evenals humor en inlevingsvermogen.
Als persoon ben je te typeren als zelfstandig, heb je overtuigingskracht, durf je hard te werken en word je ontzettend blij van een tevreden klant. 

Functie-eisen

  • In het bezit van een MBO+ of HBO diploma
  • Enige jaren ervaring als medewerker commerciële binnendienst of soortgelijke functie
  • Je hebt de gave om met verschillende zaken tegelijkertijd bezig te zijn
  • 20 tot 24 uur per week beschikbaar
  • Zowel verbaal als non-verbaal sterk en overtuigend

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief/video op werken@verzuimweg.nl 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372