VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Casemanager verzuim

Ga jij ons helpen om de beste arbodienst van Nederland te zijn? VerzuimWeg is een ambitieuze en snelgroeiende arbodienst die vanuit Haren werkgevers door heel Nederland bedient.

Wij willen de beste arbodienst van Nederland zijn. Om dit te realiseren zoeken wij nieuwe collega’s die bij ons aan de slag willen als casemanager.

Casemanager verzuim  I  HBO  I  40 uur  I  Haren

Neem je makkelijk de regie in een proces?
Kun je moeiteloos meebewegen met specialisten, medewerkers en complexe situaties?
Ben je communicatief vaardig en vooral ontzettend klantgericht?
Heb je ook nog ervaring met het verzuimproces, regels en protocollen?

Wie zijn wij?
Ons team bestaat uit 30 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. VerzuimWeg heeft zowel een eigen intern opleidingsprogramma als externe opleidingsmogelijkheden. Persoonlijke groei en ontwikkeling is voor ons vanzelfsprekend.
We zitten in het hartje centrum van Haren, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur parkeren. We drinken regelmatig op vrijdagmiddag na werktijd een drankje en de jaarlijkse barbecue, is evenals ons kerstdiner, inmiddels legendarisch. 

Massage op het werk, 28 vakantiedagen, winstdeling, fietsplan, bedrijfsfitness, een goed pensioen en een passend salaris zijn enkele voorbeelden van ons totale arbeidsvoorwaardenpakket.

Functie
Als casemanager maak je deel uit van een team bestaande uit meerdere casemanagers. Gezamenlijk bedien je een aantal relaties.
Iedere dag ben jij bezig met verzuimbegeleiding en regie houden in dit proces. Je spreekt werknemers, werkgevers, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en overige deskundigen en geeft relaties gevraagd en ongevraagd advies over de te nemen stappen in het verzuimproces.
Je voert telefonische verzuimgesprekken met medewerkers, registreert ziekmeldingen in het verzuimmanagementsysteem en zorgt voor de verdere afhandeling van de ziekmelding.
Je werkt daarnaast onder verantwoordelijkheid van de medisch adviseur (bedrijfsarts) in taakdelegatie. Dat betekent dat je onder andere telefonische consulten uitvoert en de probleemanalyse opstelt onder supervisie en verantwoordelijkheid van de medisch adviseur. 

Wie ben jij?
Dit is een uitermate geschikte functie voor een HBO-professional met ervaring in het HRM vakgebied, de uitzendbranche, verpleegkunde of een commerciële binnendienstfunctie. Je bent organisatorisch sterk en je werkt secuur. Vanzelfsprekend zijn communicatieve vaardigheden belangrijk, je fungeert namelijk als volwaardig gesprekspartner voor zowel klanten als medewerkers en specialisten zoals de bedrijfsarts, de arbeidsdeskundige en de re-integratiedeskundige.
Als persoon ben je te typeren als zelfstandig, heb je overtuigingskracht, durf je hard te werken en word je ontzettend blij van een tevreden klant. 

Functie-eisen

  • In het bezit van een HBO diploma
  • Ervaring als verzuim professional is een pré
  • Fulltime (40 uur per week) beschikbaar
  • Regie nemen en houden in processen en procedures.

Solliciteren?
Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief/video op werken@verzuimweg.nl 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372