VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Onze bedrijfsartsen

VerzuimWeg werkt met 54 zorgvuldig geselecteerde bedrijfsartsen. Al onze bedrijfsartsen zijn zelfstandig gevestigd, we leggen u graag uit waarom.

Onafhankelijk: 
Een zelfstandig gevestigde bedrijfsarts is zelf ook ondernemer, volgens ons een pré. Want van wie kunt u meer onafhankelijkheid verwachten dan van een arts die er bewust voor heeft gekozen om ondernemer te zijn?
Betrokken:
De betrokkenheid met de bedrijfsarts is hoog. Bij VerzuimWeg bent u beter op de hoogte van de voortgang en de activiteiten van de bedrijfsarts.
Werkbaar advies: 
Door de bedrijfsarts vooraf van informatie en de juiste vraagstelling te voorzien kan de arts zijn werk het beste doen. VerzuimWeg stelt daarom vóór het spreekuur concrete vragen aan de arts die leiden tot een oplossingsgericht, eenduidig en bovenal werkbaar advies. 
Snelheid:
Iedere dag telt. Snelle inzetbaarheid van de bedrijfsarts is daarom cruciaal. Wij zorgen ervoor dat uw medewerker binnen 1 week bij de bedrijfsarts terecht kan.
Transparantie: 
Nooit meer een verassing op de factuur. Wij overleggen altijd eerst met u voordat de bedrijfsarts wordt ingezet en werken met een vooraf vastgesteld tarief.

 

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372