VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Voor het uitvoeren van onze dienstverlening is het belangrijk dat wij over het juiste aantal medewerkers beschikken. Ook is het nodig voor een correcte facturatie. Daarom vragen wij u om het precieze aantal medewerkers door te geven dat op dit moment werkzaam is binnen uw organisatie.

Indien u meerdere entiteiten bij VerzuimWeg heeft aangemeld, waarvoor u afzonderlijk een factuur krijgt, dan graag ook het aantal per entiteit aangeven.

Heeft u vragen of moeite met het invullen van het formulier? Uw vaste contactpersoon bij VerzuimWeg helpt u graag. 

Aantal medewerkers opgeven

Vul hier het aantal medewerkers in die op dit moment bij uw organisatie werkzaam zijn. Het gaat om het aantal medewerkers, niet om het aantal fte. Indien het om meerdere entiteiten gaat dan graag het totaal invullen en hieronder het aantal per entiteit opgeven.

Vul hier het aantal FTE in die op dit moment bij uw organisatie werkzaam zijn. Indien het om meerdere entiteiten gaat dan graag het totaal invullen en hieronder het aantal per entiteit opgeven. Het fulltime equivalent (de werktijdfactor) wordt opgevraagd in verband met het genereren van verzuimstatistiek.

Noteer hier de namen van de entiteiten en de bijbehorende medewerkersaantallen.

Door verzending van dit formulier verklaart u dat u alle gegevens volledig en naar waarheid heeft ingevuld.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372