VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Medewerker Verzuim Backoffice & Planning

Ga jij ons helpen om de beste arbodienst van Nederland te zijn? VerzuimWeg is een ambitieuze en snelgroeiende arbodienst die vanuit Groningen werkgevers door heel Nederland bedient.

Om dit te realiseren zoeken wij ter uitbreiding van ons team een medewerker verzuim backoffice en planning.

Functie
Als medewerker verzuim backoffice & planning ben je verantwoordelijk voor de planning en verzuimadministratie van de klanten van VerzuimWeg. Hierbij ben je dagelijks in contact met onze opdrachtgevers en cliënten. Je ondersteunt een team van casemanagers en zorgt ervoor dat de klanten snel en netjes worden geholpen bij hun vragen.

Tot je werkzaamheden behoren onder andere het inplannen van afspraken voor het spreekuur van de bedrijfsartsen en praktijkondersteuners, het beantwoorden van telefonie en e-mail en het opstellen van UWV-evaluaties zoals het Plan van aanpak.

Je fungeert daarbij als schakel tussen onze klanten en bedrijfsartsen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het versturen van gegevens naar het UWV en het bewaken van termijnen.

Wie ben jij?
Je bent goed in het stellen van prioriteiten en het plannen van je werkzaamheden. Daarnaast is het voor jou geen probleem om nauwkeurig te werk te gaan. 

Vanzelfsprekend zijn communicatieve vaardigheden belangrijk, je staat namelijk dagelijks in contact met opdrachtgevers, cliënten en bedrijfsartsen.

Als persoon ben jij te typeren als zelfstandig en accuraat. Je durft hard te werken en wordt blij van het oplossen van problemen.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO niveau 4 diploma bijvoorbeeld richting secretarieel of (juridisch) administratief. 
  • Je beschikt over goede computervaardigheden.
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Over ons
Het team van VerzuimWeg bestaat uit ongeveer 40 collega’s en kent een ongedwongen, maar gedreven werksfeer. Onze organisatie groeit snel en is continue in ontwikkeling, dit biedt kansen en uitdagingen, het vraagt anderzijds ook om aanpassingsvermogen en flexibiliteit.

Ons kantoor bevindt zich direct aan het Zilvermeer vlakbij Kardinge, er is een goede aansluiting met zowel bus en trein en je kunt voor de deur gratis parkeren.

Daarnaast houden we van een gezellige borrel op de vrijdag, rennen wij de 4mijl met elkaar en houden wij van mensen die authentiek zijn.

Enthousiast geworden?
Dan ontvangen wij graag jouw CV + motivatiebrief op werken@verzuimweg.nl

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372