VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Stagiaire HBO

Ben jij leergierig, gedreven en gemotiveerd om veel te doen en veel te leren? Dan is VerzuimWeg beslist iets voor jou!

De HBO-stage

Als beginnend P&O’er krijg je hier de kans om je (verder) te ontwikkelen door actief mee te werken. Taken zijn afhankelijk van je talenten en initiatieven; beleidsmatig, administratief en operationeel. Je zult elke dag betrokken worden bij ons primaire proces; het begeleiden van zieke medewerkers, het adviseren van klanten, het aansturen van de bedrijfsarts en andere specialisten.

Voor onze klanten ben je de P&O’er of het verlengstuk van P&O. Om een optimale stage te ervaren, is het van belang dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk), zelfstandig durft en kunt werken en ook stevig in je schoenen staat.

Beschik je over bovenstaande kwaliteiten, word je er enthousiast van en wil je ze toepassen in een segment waar de markt volop in beweging is, dan is VerzuimWeg op zoek naar jou!

Enthousiast?

Beschik je over bovenstaande kwaliteiten en wil je jouw skills toepassen in een segment waar de markt volop in beweging is? Stuur dan je CV en korte motivatie naar s.vangaans@verzuimweg.nl.

Verdere informatie

  • de stage start in februari of september
  • het betreft een werkweek van 40 uur
  • tijdens je stage word je begeleid door onze casemanager
  • de stagevergoeding bedraagt € 350,- per maand

Voor vragen kun je terecht bij Sanne van Gaans op nummer 050 317 65 30.

meer over VerzuimWeg als werkgever

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372