VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Jouw koers
Jij wordt onderdeel van Verzuimweg, de gecertificeerde arbodienst die zich richt op het verbeteren van inzetbaarheid. Wij nemen barrières weg en bieden effectieve oplossingen voor verzuim, preventie (PMO) en veiligheid (RI&E). Als accountmanager medior zorg jij ervoor dat er nieuwe klanten in het bestand terecht komen. Natuurlijk zorg je ook voor het behoud van de huidige klanten.
 
Dit ga je doen
Je zit het liefst bij accounts & prospects aan tafel, voelt feilloos aan wat hen beweegt en haalt de onderliggende vraagstelling naar boven. Je bent in staat altijd de juiste opening te kiezen voor een gesprek en weet accounts & prospects te overtuigen van de toegevoegde waarde van de arbodienstverlening van Verzuimweg. Omdat je gesprekken voert met accounts & prospects weet je als geen ander wat hen bezig houdt en draag je op deze wijze bij aan het door ontwikkelen van de dienstverlening van Verzuimweg. Klanttevredenheid is wat jou drijft, elke dag opnieuw! 

Je bent klantgericht en hebt ervaring als bijvoorbeeld casemanager, intercedent salesmanager of accountmanager. Voor deze rol is het een pre dat je kennis hebt van arbodienstverlening en Sociale Zekerheid . Je bent een netwerker, communicatief vaardig en weet de persoon tegenover je voor je te winnen. Je bent daarnaast klantgericht, dienstverlenend en in staat om anderen te overtuigen. Jouw werkervaring komt in deze medior functie goed van pas.

Over Verzuimweg
Verzuimweg is een gecertificeerde arbodienst in het Noorden van het land en onderdeel van Acture Groep. Ons kantoor is gevestigd in Groningen, van waaruit de klanten worden bediend. Onze klanten zijn voornamelijk gevestigd in het Noorden van Nederland en daarnaast hebben we ook landelijke klanten. Verzuimweg is dé partner voor organisaties die daadkrachtige ondersteuning willen bij uitvoering van de wetgeving voor arbeidsomstandigheden en verzuim. Als volledig gecertificeerde arbodienst heeft Verzuimweg alles in huis om ziekte en arbeidsongeschiktheid op te lossen én te voorkomen.

  • Je hebt een hbo-diploma
  • Je bent pragmatisch ingesteld en je regelt graag je eigen werk
  • Je hebt al enige commerciële werkervaring, wat jou tot een volwassen gesprekspartner maakt
  • Je hebt kennis van of tenminste interesse in sociale zekerheid, ziektewet en verzuim en arbodienstverlening
  • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar

Solliciteer op deze functie
Graag als accountmanager bij Verzuimweg in Groningen aan de slag? Solliciteer op deze functie! Dat kan via de knop Solliciteer nu. Desiree neemt binnen een werkdag contact met je op.

Heb je vragen of wil je iets bespreken? Bel (of stuur een berichtje) naar 06 52 73 28 00 of mail naar desiree.van.den.brand@fygi.nl. Tot snel!

PAK HET MOMENT
Solliciteer nu

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372