VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Ruud - VerzuimCoach op locatie

Na het afronden van mijn rechtenstudie, aan de Rijksuniversiteit te Groningen, heb ik meerdere jaren in de advocatuur gewerkt. Net als toen houd ik mij nog altijd bezig met letselschadezaken. Tegelijkertijd werk ik voor de zeer leuke en interessante werkgever VerzuimWeg. De leukste en slimste arbodienst van het noorden!

Mijn gevoel voor VerzuimWeg was direct goed. Bij deze organisatie kan ik mij verder ontwikkelen, dacht ik. Als ik iets doe wil ik dat graag goed doen. Daarom ben ik direct aan de opleiding Register Specialistisch Casemanagement (RCM) begonnen. Deze opleiding heb ik begin 2019 afgerond. Verder wil ik mij altijd blijven ontwikkelen. Wij hebben binnen VerzuimWeg een intervisiegroep, zodat wij ons constant blijven door ontwikkelen op dossier- en organisatieniveau.

Ik houd mij graag bezig met het adviseren van klanten. Ik ben daarom blij met mijn rol als VerzuimCoach. Dat houdt in dat ik bij de opdrachtgever op locatie kom en onder andere leidinggevenden en HR adviseurs adviseer op het gebied van de verzuimbegeleiding.

Verder ben ik blij terug te zijn op het oude nest. Ik kom van oorsprong uit Groningen.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372