VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Ruth Slagter

Bedrijfsgezondheidszorg gaat over werk. Dus over drijfveren, collega’s en de balans tussen werk en privé.
Je brengt veel tijd door op het werk, dan kun je maar beter zorgen dat je het naar je zin hebt. Een prettige werkplek is voor mij persoonlijk ook een must. Dit heb ik binnen het team van VerzuimWeg zeker gevonden, dat gun ik iedereen.

Het is dan ook ontzettend fijn dat ik in mijn werk kan bijdragen aan een goede werksituatie voor anderen. Met een goed advies help je medewerkers en werkgevers vooruit. Het is nog mooier als we samen eventuele problemen kunnen voorkomen, ik wil dan ook ook graag ingezet worden voor preventieve vraagstukken. Daarom vind ik het belangrijk om toegankelijk en benaderbaar te zijn. Ik hoor graag wat een ander echt vindt en denkt.  


Naast mijn baan bij VerzuimWeg werk ik ook al 8 jaar als huisarts. Daardoor heb ik een brede basiskennis opgedaan die ik heel goed kan inzetten tijdens mijn spreekuren.

Dit is voor mij dan ook de ideale combinatie. Ik heb veel plezier in de vele facetten van mijn werk. 

In mijn vrije tijd ga ik graag zeilen en reizen, en als het even meezit natuurlijk een combinatie daarvan. Ik breng verder vooral graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372