VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Otto - Re-integratie Spoor II

Binnen VerzuimWeg vervul ik de rol van re-integratie deskundige. In die rol ben ik veel extern. Zo werk ik op locatie bij onze werkgevers om de verschillende deelaspecten van verzuim te behandelen. Zo coach ik werknemer en werkgever om arbeidsdeelname te bevorderen. Ik inventariseer waar de mogelijkheden en wensen liggen en probeer de re-integratie activiteiten hierop af te stemmen. De gesprekken kunnen uiteenlopen van verzuimbegeleiding en evaluatie tot frequent verzuimgesprekken.  Duidelijkheid, transparantie en open communicatie kenmerken mijn aanpak.

Een speciale rol vervul ik bij VerzuimWeg waar het gaat om re-integratie. Ik begeleid ook werknemers die op zoek gaan naar ander werk bij een andere werkgever: re-integratie 2e spoor. Daarbij kan ik putten uit 30 jaar ervaring op de arbeidsmarkt. Vanuit verschillende hoedanigheden heeft mijn werk altijd in het teken gestaan van werkbegeleiding. Van consulent personeelsvoorziening tot vestigingsmanager, van trajectadviseur tot zelfstandig ondernemer. Als re-integratie adviseur en als loopbaanbegeleider.

Veel extern maar ook altijd met plezier weer binnen bij VerzuimWeg: ik beleef veel plezier aan de samenwerking met mijn collega’s. Naast serieus gelukkig ook veel lol. In mijn vrije tijd voetbal ik graag ook ben ik gek op wandelen. Verder heb ik een afwijking voor alles wat wielen heeft. Gek op auto’s en motoren. Als de zon weer schijnt dan start ik graag mijn Kawasaki.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372