VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Martine - Praktijk Ondersteuner Bedrijfsarts

Na mijn opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening heb ik een aantal jaren binnen de verzekeringswereld gewerkt, onder andere als coach. Deze ervaring gebruik ik nu dagelijks. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van medewerkers en het adviseren van leidinggevenden.

Ik vind het een uitdaging om voor klanten en werknemers een verbindende rol te spelen. Ook werk ik graag met oplossingen die voor een ieder werkbaar zijn.

Als ondersteuner van de bedrijfsarts heb ik gesprekken met werknemers waarbij we de beperkingen in kaart brengen zodat de bedrijfsarts op basis van deze informatie een advies kan geven. Hierdoor heeft de bedrijfsarts meer tijd en aandacht voor de medische beoordeling.

De gesprekken met medewerkers vinden telefonisch of bij de werkgever op locatie plaats. Op locatie bij de werkgever aanwezig zijn heeft voor mij veel meerwaarde omdat ik op deze manier de werkplek van deze werknemers en hun collega’s leer kennen.

Buiten mijn werk geniet ik volop van mijn 2 kinderen. Als gezin houden we van reizen en gaan we graag de natuur in. Ik ben echt van de "gezelligheid" dus ik besteed graag tijd aan samen zijn met vrienden en familie. Ook houd ik ervan om creatief bezig te zijn.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372