VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Marieke de Boer - Teammanager en Register Casemanager

Tijdens mijn studie Human Resource Management trok het werkterrein verzuim al direct mijn aandacht. Ziekteverzuim is complexer dan vaak gedacht  en brengt daarbij (onzichtbare) kosten met zich mee.

Na mijn studie heb ik dan ook besloten om me verder te gaan specialiseren in verzuim, onder andere middels het volgen van de Post Bachelor tot Register Casemanager bij CS Opleidingen. Daarnaast sta ik ingeschreven bij het Register Specialistisch Casemanagement. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Het geeft mij als Register Casemanager voldoening om complexe situaties en procedures helder weer te geven voor werkgever en werknemer, verschillende mogelijkheden te schetsen en vervolgens een passend advies te kunnen geven aan de opdrachtgever.

Inmiddels werk ik alweer een aantal jaren met heel veel plezier bij VerzuimWeg. Eerst heb ik een aantal jaren gewerkt als casemanager en nu vervul ik de functie van teammanager. Ik houd me voornamelijk bezig met interne processen binnen VerzuimWeg om te zorgen dat de casemanagers in mijn team hun werk goed én met plezier kunnen uitvoeren. Naast mijn functie als teammanager voer ik nog een aantal taken uit als Register Casemanager omdat ik dit ontzettend interessant vind om te doen.

Samen gaan voor het beste resultaat en elkaar versterken, dat is wat ik belangrijk vind in de samenwerking met zowel collega’s als opdrachtgevers.

In mijn vrije tijd sport ik veel en vind ik het leuk om te koken. Er komen dan ook regelmatig vrienden en familie bij mij langs om lekker te eten. Gezelligheid om mij heen, daar geniet ik van.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372