VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Lieke van Ewijk - Casemanager

Na het afronden van de bachelor Sport, Gezondheid en Management heb ik anderhalf jaar gewerkt als Projectmanager bij Healthcoin, daar kwam ik in aanraking met de preventie van ziekteverzuim en duurzame inzetbaarheid door het belonen van gezond gedrag.
Uitgaan van het positieve en de kracht van mensen, dat is iets wat ik mee wil nemen in mijn werk en over wil brengen aan onze klanten. Zodat we blijven kijken naar wat mensen wél kunnen!

Met veel plezier adviseer ik werknemers en werkgevers in het verzuimproces. Het is mijn ambitie om organisaties zo goed mogelijk te adviseren in de reductie en preventie van verzuim, vitaliteit op de werkvloer en duurzame inzetbaarheid.

Samen met mijn vriend woon ik in het gezellige Groningen. Verder geniet ik enorm van reizen, sporten en ben ik echt een buitenmens. Zo ben ik een aantal keren per week in het park te vinden voor een bootcamptraining en ga ik er in de zomer graag op uit voor een rondje hardlopen of wielrennen. Ook de dagelijkse lunchwandeling sla ik niet snel over!

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372