VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Geert Koster - Medisch Adviseur & bedrijfsarts

In 1977 studeerde ik geneeskunde en sinds 2001 ben ik geregistreerd bedrijfsarts. Inmiddels heb ik een brede werkervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven, als in onderwijs en bij overheden.
Daarnaast ben ik verzekeringsarts en heb ik gewerkt voor het GAK en het UWV. Daarnaast bekleed ik vak gerelateerde advies- en bestuursfuncties. 

Omdat ik erg van muziek houd, zoek ik de harmonie: Tussen collega’s, voor onze klanten (werkgever en werknemers) en ook in mijn eigen leven. Verder vind ik cultuur als onze oorsprong  - maar ook als onze toekomst - erg belangrijk, daarom sponsor ik een bigband en ben ik één van de cultuurdragers van de Oosterpoort en de Stadschouwburg. Ook ben ik oprichter van het Quintus Five Cultuurfonds, dat als doel heeft jonge (jazz) musici te ondersteunen bij de eerste schreden op het pad als professioneeel musicus.

Daarnaast ben ik ook nog bedrijfsarts-opleider en vind ik de uitstraling van ons vak erg belangrijk. Als lid van de Werkgroep Artsen Advocaten houd ik mij bezig met de raakvlakken van geneeskunde en recht. Ook ben ik lid van beroepsgenoot Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg Groningen, lid algemeen bestuur PA!N: Pijn Alliantie in Nederland en voorzitter NVAB Kring Noord.

Medisch Adviseur
Als medisch adviseur sta ik borg voor de kwaliteit van het medisch handelen. Niet alleen van de door ons ingezette artsen, maar vooral ook van de kwaliteit van onze eigen collega’s. Als vooruitstrevende arbodienst werken we in zogenaamde taakdelegatie, waarin Praktijk Ondersteuners de ogen en oren van de bedrijfsarts zijn in de eerste periode van uitval. Daar is natuurlijk wel een goede begeleiding voor nodig, die ik samen met mijn collega Arjen Nijboer, net als ik bedrijfsarts, vorm geef. Als arbodienst gaan wij graag uitdagingen aan, en houden we van out of the box denken. Dat is iets wat bij mij past.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372