VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Geert Koster - Medisch Adviseur

Als medisch adviseur sta ik borg voor de kwaliteit van het medisch handelen. Niet alleen van de door ons ingezette artsen, maar vooral ook van de kwaliteit van onze eigen collega’s. Als vooruitstrevende arbodienst werken we in zogenaamde taakdelegatie, waarin niet-medici de ogen en oren van de bedrijfsarts zijn in de eerste periode van uitval. Dat is nieuw, uitdagend, spannend en passend bij ons. Daar is natuurlijk wel een goede begeleiding voor nodig, die ik samen met mijn collega Arjen Nijboer, net als ik bedrijfsarts, vorm geef. Als jonge arbodienst gaan we graag uitdagingen aan, en houden we van out of the box denken. Dat is iets wat bij mij past.

Omdat ik erg van muziek houd, zoek ik de harmonie: tussen collega’s, voor onze klanten (werkgever en werknemers) en ook in mijn eigen leven. Balans is erg belangrijk, evenals plezier in je werk.

Ik vind cultuur als onze oorsprong maar ook als onze toekomst erg belangrijk, daarom sponsor ik een bigband en ben ik één van de cultuurdragers van De Oosterpoort en de Stadschouwburg. Daarnaast vind ik de uitstraling van ons vak erg belanrijk, en ben daarom bestuurslid van onze beroepsvereniging, de NVAB en van onze koepelorganisatie, de KNMG. Als lid van de Werkgroep Artsen Advocaten houd ik mij bezig met de raakvlakken van geneeskunde en recht.

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372