VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Lydia Mout - Casemanager

Verzuim is een belangrijk onderdeel van Human Resource Management en iedere organisatie heeft ermee te maken. Toen ik mijn studie HRM had afgerond, wilde ik ergens werken waar ik toegevoegde waarde kan leveren met mijn opgedane kennis en vaardigheden.
In de uitzendbranche heb ik veel gewerkt met gesprekstechnieken en contact met mensen is hetgeen wat mij vreugde geeft in mijn werk. Zodoende ben ik bij Verzuimweg terecht gekomen. Dagelijks spreek ik mensen die belemmerd worden in het terugkeren naar hun werkzaamheden door kort- of langdurig verzuim. Door werkgevers te adviseren over verzuim en werknemers te begeleiden met de re-integratie, probeer ik de hervattingsdrempel te verlagen.

Van mezelf ben ik een creatief persoon, zowel in mijn werk als daarbuiten. In mijn oplossingen en communicatie probeer ik mijn creativiteit op werk te uiten. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt door te tekenen. Verder houd ik van lunchen/ borrelen met vrienden, ga ik regelmatig naar de markt en ben ik iedere week een paar keer in de sportschool te vinden. Gezelligheid en goede relaties vind ik zowel binnen mijn werk als daarbuiten erg belangrijk.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372