VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Gerda Heller - Administratief Procesondersteuner

Ik ben afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Hier heb ik mijn bachelor Bedrijfskunde behaald. De opleiding bedrijfskunde is een erg brede opleiding waarbij een basis wordt gelegd voor verschillende aspecten van het bedrijfskundig leven. Tijdens mijn opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik de menselijke kant interessanter vond dan de analytische kant van Bedrijfskunde. Ik sta graag in contact met mensen en haal voldoening uit het adviseren en verder helpen van mensen. Binnen de opleiding heb ik een minor Toegepaste psychologie gedaan. Hierbij werd veel aandacht besteed aan het positief beïnvloeden van gedrag. Dit vond ik erg interessant en dit is ook een aspect wat terugkomt in mijn werkzaamheden binnen VerzuimWeg.

Ik ben bij VerzuimWeg binnengekomen voor mijn oriënterende stage. Vanaf het begin voelde ik verbinding met de organisatie en de collega’s.  De bedrijfscultuur binnen VerzuimWeg vond ik erg prettig. Er wordt doelgericht gewerkt, met aandacht voor kwaliteit en met het oog op het grotere geheel. Onderling is er een ontspannen sfeer en aandacht voor elkaar.  Na mijn stage ben ik nog enkele maanden werkzaam geweest bij VerzuimWeg om vervolgens mij te richten op het afstuderen. Na mijn afstudeerstage op Bali, Indonesië en het behalen van mijn bachelor ben ik teruggekomen bij VerzuimWeg.

Ik zou mijzelf omschrijven als enthousiast, doelgericht, sociaal en ambitieus. Voor mij zijn vrienden en met name familie erg belangrijk. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan het onderhouden van deze relaties. Ik houd van gezelligheid en samen genieten van simpele en grotere dingen in het leven. 

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372