VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Direct uitslag! Corona-sneltest aanvragen

U kunt vanaf nu gebruik maken van sneltest.nu. Er kan getest worden op de locatie van VerzuimWeg in Groningen (Kardinge), de uitslag is direct beschikbaar. 

Wij zagen bij steeds meer opdrachtgevers problemen ontstaan, de doorlooptijden van reguliere coronatesten zijn structureel te lang. Dit heeft ons doen besluiten om samen met twee partners zelf een teststraat in te richten. 

Onze teststraat is specifiek bedoeld voor werkgevers die een sneltesten willen aanvragen voor medewerkers.Hiermee willen wij onze klanten ondersteunen in het behouden van continuiteit in de personele bezetting. 

Wij voeren de Abbott Covid-19 antigeentest uit, 27 oktober is deze test door het RIVM gevalideerd. 

Het Ministerie van VWS heeft inmiddels strenge eisen gesteld aan particuliere teststraten: testen alleen door paramedisch personeel onder volledige bescherming, onder verantwoordelijkheid van een big-geregistreerde arts; opslag van gegevens in een AVG-proof systeem (ISO 27001; NEN 5710); melden van de uitslag op een veilige manier alleen aan de geteste; melding van positieve testen aan de GGD: vanzelfsprekend voldoen wij aan alle eisen. De kosten van de test bedragen 65,-- ex BTW.

Hoe werk het? 
U vraagt als werkgever de sneltest aan voor uw medewerker. Dit kan rechtstreeks op de website sneltest.nu. Daar kunt u een datum en tijdstip registreren, de betaling gaat via IDEAL. 
De kosten van de test bedragen 65,-- Excl. BTW. 
De uitslag is direct bekend, na 15 minuten wordt de uitslag per mail aan uw medewerker gecommuniceerd. 
Bij een positieve uitslag wordt melding gedaan bij de GGD.  

Wij houden rekening met een grote vraag, er is voldoende testcapaciteit. Voor klanten die een hoge afname verwachten kunnen er blokken worden gereserveerd en ingekocht, deze blokken zijn beperkt beschikbaar.  
Voor meer informatie hierover neem contact met ons op. 

Lees meer op sneltest.nu

Terug naar overzicht

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372