VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Avond4daagse – Home Edition met e-routes - blijf in beweging!

Het is zinvol om medewerkers te stimuleren om juist nu in beweging te komen en actief te blijven, uiteraard binnen de 1,5 meter richtlijn.

Daarom communiceren wij dit persbericht van de Koningklijke Wandel Bond Nederland waardoor de avondvierdaagse, als Home Edition, voor iedereen door kan gaan! 


De Avond4daagse – Home Edition vindt plaats tussen 1 juni en 31 augustus 2020. In die periode kiezen deelnemers zelf wanneer ze gaan lopen. Dat kan doordeweeks zijn, maar ook in het weekend. Hoewel de naam anders doet vermoeden, mag er dit jaar ook overdag worden gelopen.

Download hier de flyer voor meer informatie. 

Regelmatige lichaamsbeweging stimuleert het immuunsysteem, is goed voor de conditie van hart en longen, houdt spieren, pezen en botten sterk en vermindert gevoelens van angst, depressie en stress.  
Ook kan het helpen om gewichtstoename, door het vele binnen blijven, te voorkomen.

Health expert en oud-topsporter Gerard Nijboer legt het uit in dit 
filmpje.

Wandelen vanaf de voordeur
De meest toegankelijke manier van bewegen is wandelen. Dat kan gewoon vanaf de voordeur en binnen de richtlijnen van het RIVM.
Om uw medewerkers daarin een handje te helpen is er nu een handige en eenvoudige app waarmee het ideale rondje, vanaf de voordeur, gelopen kan worden. Deze app, eRoutes, kan nu worden ingezet om de wandelvierdaagse te lopen. 

Ideale rondje met eRoutes
Met de routeplanner app eRoutes kan gekozen worden voor het aantal kilometer dat iemand wil lopen, bijvoorbeeld 2,5 kilometer (ongeveer een half uurtje). De app eRoutes genereert vervolgens een aantal routes waaruit gekozen kan worden en waarmee je ook altijd weer terugkomt bij het startpunt.


Gratis tot 1 augustus
Tot 1 augustus is eRoutes gratis beschikbaar om mensen zo veel mogelijk te stimuleren om juist nu in beweging te komen en te blijven.

Korting met VerzuimWeg
Vanaf 1 augustus moet de app betaald worden. Een maandabonnement van eRoutes kost dan € 3,- en een jaarabonnement € 30,-  

VerzuimWeg heeft een afspraak gemaakt met eRoutes waardoor medewerkers van klanten van VerzuimWeg kunnen deelnemen voor het kortingstarief van  € 20,- per jaar.  

Aanvragen of meer weten? Mail met eRoutes of bel: 06 30526621 onder vermeldig van "VerzuimWeg". 

Terug naar overzicht

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372