VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Nieuwe directie

Wij hebben bijzonder nieuws om te vertellen. VerzuimWeg heeft een nieuwe directie! Achter de schermen werd al maanden aan de overdracht gewerkt en sinds 1 januari 2019 is het echt zo ver. Het stokje is door Tim Teisman overgedragen aan Alfons Daanje en Michael Glynn.

Het plan lag er al een aantal jaren. Het was zoeken naar de juiste man of vrouw. Uiteindelijk is de directie gevormd door 2 personen. Michael Glynn werkt al 10 jaar binnen VerzuimWeg en kent het bedrijf, de mensen en de markt als geen ander. Alfons Daanje brengt jarenlange management ervaring mee vanuit verschillende organisaties. In de functie van Operationeel Directeur binnen VerzuimWeg heeft hij zijn blik vooral gericht op de toekomst waarin klantgerichtheid, partnership en efficiëntie belangrijke thema’s zijn.
Beide zijn niet van plan om alleen op de directiestoel te gaan zitten. Alfons is geregistreerd Arbeidsdeskundige en Loonwaarde expert; in de dagelijkse praktijk besteedt hij een deel van zijn tijd hieraan. Michael is verantwoordelijk voor de interne kwaliteit en neemt als Register Case en Caremanager nog steeds een aantal van de dossierchecks voor zijn rekening. Hiermee blijven het mannen van de praktijk en weten ze precies wat er speelt in ons vakgebied. 

Ondertussen zit Tim Teisman ook niet stil. Nu VerzuimWeg in goede handen is kan hij zijn energie steken in het oprichten van een nieuwe arbodienst. En wel een hele bijzondere, Tim heeft een arbodienst opgericht die zich volledig specialiseert in de Flex-branche. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier.  

Terug naar overzicht

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372