VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Vrouw & Werk

Vrouwen krijgen te maken met periodes in hun leven die van invloed kunnen zijn op het werkvermogen. De groep vrouwen, die werkt tijdens de overgangsjaren, wordt steeds groter. Hoe gaat u hier als werkgever het beste mee om?

Henk Oosterhof is sinds 2002 werkzaam als gynaecoloog. Vanaf 2010 startte hij een Menopauzekliniek voor vrouwen met ernstige overgangsklachten.
Naast zijn werk als gynaecoloog verricht hij wetenschappelijk onderzoek naar de invloed van overgangsklachten op werkverzuim. Dit heeft geresulteerd in meerdere publicaties in internationale tijdschriften en begeleidt hij een promovendus op dit onderwerp. Henk Oosterhof is tevens bestuurslid van de Dutch Menopause Society.

Naast klinische werkzaamheden geeft hij workshops en clinics aan bedrijven over duurzame inzetbaarheid van vrouwelijke werkneemsters, met speciale aandacht voor de overgang.

In een sessie van 1,5 uur deelt hij zijn kennis over periodes in het leven van werkende vrouwen die gepaard kunnen gaan met toegenomen klachten en het risico op verminderde inzetbaarheid of uitval.

Sessie kunnen organiseerd worden op aanvraag! Vraag hier informatie aan. 

 

Terug naar overzicht

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372