VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Partnership VerzuimWeg & Visma Verzuim

De afgelopen jaren zagen wij nieuwe ontwikkelingen ontstaan op het gebied van verzuimsoftware. Dat wilden wij ook voor onze klanten! 

Maar eigenlijk wilden we nog veel meer.. Wat wij zochten was niet een gestandaardiseerd softwarepakket. We wilden datagedreven cloudsoftware, een programma dat ons kon ondersteunen in de manier van werken die VerzuimWeg uniek maakt. 
We hadden inmiddels een stevige wensenlijst en wisten dat de zoektocht niet makkelijk zou worden. Maar eind 2019 hebben we dan toch echt de knoop doorgehakt. Wij besloten op zoek te gaan naar nieuwe verzuimsoftware! 

Na een eerste selectie zijn we met 11 partijen in gesprek gegaan. We wilden niets overslaan en zeker weten dat er met iedere geschikte partij gesproken werd. Daarna volgde er een fase van demo's en testen. Gelukkig melden zich een aantal klanten die graag wilden meedenken in dit proces.

Steeds meer kwamen we erachter dat we niet op zoek waren naar een leverancier maar naar een partner. Het verschil? Werken met een softwarelevancier die zich verbonden voelt met onze organisatie, samen probleemeigenaar zijn en vooral ook samen nieuwe dingen ontwikkelen voor de toekomst. 

Op basis van dit inzicht en de steeds verder gedefinieerde requirements bleven er 3 partijen over. We besloten niets aan het toeval over te laten en met alle 3 de systemen de testfase in te gaan.
De testgroep bestond uit casemanagers, een teammanager, onze accountmanager, applicatiebeheerder en natuurlijk keek onze privacymanager actief mee. Na 4 weken was er geen enkele twijfel meer, wij wilden gaan werken met Visma Verzuim.
Nu was het de beurt aan een aantal klanten om te gaan testen en ook daar werd er gekozen voor Visma Verzuim.

Op 4 januari 2021 werden handtekeningen gezet en zijn we begonnen met de inrichting. En vandaag, maandag 3 mei, zijn we live! 

Richard Wimmer, Commercieel directeur van Visma Verzuim:
Ik ervaar de samenwerking met Verzuimweg als erg prettig. Verschillende afdelingen werken intensief met elkaar samen om de voortgang van het project te bewaken, waarbij beide partijen scherp zijn om het project succesvol te laten verlopen. Ook de commerciële afdelingen ondersteunen elkaar om ervoor te zorgen dat Verzuimweg haar klanten optimaal kan informeren over Visma Verzuim.

Dit is nou echt partneren!

Terug naar overzicht

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372