VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Hoe het begon..

Hoe het begon..
Ongeveer 15 jaar geleden is VerzuimWeg begonnen als verzuimmanagementbureau aan de Wismarweg op het industrieterrein Driebond in Groningen. Wij hadden daar een kantoortje midden tussen de autogarages en verhuurbedrijven.

Operationeel gezien is VerzuimWeg  - met het binnenhalen van de eerste klant - pas echt van start gegaan in 2005. Vanaf dat moment groeide VerzuimWeg gestaag door. Na twee maal in korte tijd uit ons jasje te zijn gegroeid, kwam Tim Teisman (oprichter en toenmalig directeur) op het punt waarop een sprong in het diepe onvermijdelijk bleek te zijn. Er was ruimte nodig om te groeien en daarom werd er in het voorjaar van 2012 besloten om de stad te verlaten. Met 4 medewerkers vertrokken wij toen naar een ruim en licht pand aan het Raadhuisplein in Haren. Dit was een verademing, het veelbelovende kantoor bood voldoende ruimte voor de beoogde groei en ontwikkeling.
Een gouden greep, want nieuwe opdrachtgevers en partners dienden zich aan. Drie jaar later wist VerzuimWeg zich te certificeren en sindsdien mogen wij ons officieel Arbodienst noemen. Ook dit bracht nieuwe ontwikkelingen en kansen met zich mee. 
Inmiddels zijn wij met 35 collega’s, zo’n 80 providers en een aantal partnerorganisaties waar we ontzettend trots op zijn. Samen bedienen wij tegenwoordig meer dan 300 klanten. Het ooit zo veelbelovende ruime, lichte pand aan het Raadhuisplein blijkt steeds vaker te klein te zijn en ook passen er geen nieuwe werkplekken meer bij.

Terug naar Groningen
Vanaf 26 maart 2020 is VerzuimWeg terug in Groningen. Na lang zoeken hebben wij een geschikt kantoorpand gevonden in het Noorden van de stad  aan de Stedumermaar op het bedrijventerrein Kardinge. De vloeroppervlakte totaal van het nieuwe kantoorpand bedraagt circa 953 m²  en is verdeeld over 4 bouwlagen (begane grond en drie verdiepingen). 
Iedere laag heeft een eigen functie gekregen en is daarop aangepast, tevens heeft iedere etage een andere uitstraling.
De kantoorgebouwen aan de Stedumermaar zijn zichtbaar vanaf de ringweg. Vanaf ons kantoorpand kijken wij uit op het Zilvermeer en recreatiegebied Kardinge. Sportcentrum Kardinge en de P+R zijn op loopafstand van ons pand en er zijn goede verbindingen met het openbaar vervoer van en naar het centrum of centraal station mogelijk.

Niet alleen..
VerzuimWeg is niet de enige die zich heeft gevestigd in het nieuwe kantoorpand. Na 2 jaar van elkaar gescheiden te zijn, zijn wij weer samen met ons arbozusje keesz. VerzuimWeg maakt gebruik van de eerste en tweede etage en keesz heeft zich op de begane grond gevestigd. Daarnaast zijn er op de begane grond ook nog een wachtkamer en spreekuurruimtes voor de bedrijfsarts, bedrijfsmaatschappelijk werk en spoor II ingericht.

Toekomstplannen 
Met de realisatie van dit nieuwe pand kunnen er meer diensten aangeboden worden vanaf onze eigen locatie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om onze toekomstplannen te gaan waarmaken. Innovaties die kunnen worden ingezet en die we verder willen uitbreiden zijn; werken in taakdelegatie, het bieden van opleidingsplaatsen aan bedrijfsartsen en de oprichting van ons eigen Spoor II bedrijf.

Direct contact

Stedumermaar 6
9735 AC  GRONINGEN

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372