VerzuimWeg. Ziekte overkomt je, verzuim is een keuze.

Over FIT@Work

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Hier kunt u meer lezen over de campagne Fit@Work. Ook geven we bij het uitkomen van iedere nieuwe poster meer informatie ter ondersteuning van de 3 tips.

Lees hier meer over de 3 Quick Wins op de poster.

Bent u benieuwd wat u als wergever kunt doen om de 3 tips te ondersteunen? Lees hier dan wat u nog meer kunt doen. 

 

Waarom FIT@Work

De bedenkers van deze poster zijn Michael Glynn (Register Casemanager) en Berber Golsteijn (SalesConsultant). Wij willen met FIT@work werkgevers en werknemers helpen met makkelijk toepasbare tips voor de werkvloer.

Gezondheidsmanagement is in opkomst. Maar hoe pakt u dit nu precies aan? En moet het echt allemaal zoveel geld kosten? 

Investeren in de duurzame inzetbaarheid van mensen levert veel op en wordt steeds belangrijker. Maar het versnipperde aanbod en de hoge kosten werken tegelijkertijd drempelverhogend. Daarom zijn wij begonnen met FIT@work.

Wij zouden VerzuimWeg niet zijn als de actie niet zou liggen bij de werknemer zelf. Dus ieder kwartaal wordt er een nieuwe poster verstrekt met 3 nieuwe Quick Wins die zonder drempel voor de werknemer direct toepasbaar zijn op zijn werk. 

De poster is handig voor iedereen. Het maakt niet uit hoe ver u reeds bent met gezondheidsmanagement, deze tips zijn binnen ieder bedrijf toepasbaar. Daarom wordt de poster ook aan al onze klanten en relaties verstrekt. Vraag hier zonder kosten of verplichtingen de poster aan. 

Lees hier de Quick Wins van Poster I

Lees hier de Quick Wins van Poster II

 

Fit @work

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372

Direct contact

Raadhuisplein 15
9751 AN Haren

T: 050 - 317 65 25
E:

F: 050 - 317 65 35
KvK: 02086372